熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

『喵~喵~喵~MailMe宝贝~喵~喵~喵』

part I
话说有一日下午,正当我上紧网嘅时候,突然发觉有两只猪係我床度训着咗,而且睡姿极度丑陋~~~~于是乎,我就攞起手机,将呢一丑态一一影低
有几咁丑,你哋自己睇

大 B :你痴咁埋咗咩啊!
Lucky:你只脚香囖~~我钟意啊

大 B :费事睬你,zzzZZZ......

Lucky:阿妈,你影咩啊,影够未啊,成只鬼咁,飘嚟飘去

Lucky:哇呜~~~阻住我训觉

大 B :哇呜~~咪就係,想训个安乐觉都唔得!

大 B :遮住重要部位先,成日想影我裸照上网,你真係想S

part II
Lucky:咦!咩嚟咖?妈妈,有只怪兽係我哋屋企出面飞嚟飞去哦
靓 妈:风筝啊,蠢!

(留意大B嘅反映,成身嘅毛都竖晒起身,做出准备搏斗嘅动作)

(再慢慢靠近佢眼中所谓嘅怪物)

Lucky:切~~又唔係有靓女,有咩好睇姐~~~

part III

我很无聊,觉得个爬架欠缺咗啲嘢,于是乎,就为我两个仔仔添加咗啲玩具啦

结果,佢哋一个个咁逃亡 -___-"

昨天从深圳去了广州吃海鲜,夜晚影做几张珠江夜景

[em01]~~~~~~~~~~~
真的是猪啊~~~~~~~~~~~

真亲热啊

呵呵,这两个宝贝让人看得很开心呢,LZ也是个好妈妈哦。

[em13][em44][em44][em44]

间猫屋好靓啊!!!两只猫咪仲靓!!![em03][em03][em03][em03]

两只猫好好玩阿。我屋企小吉又系要在竹席上垫毛巾先肯训觉。

哇,搂主的猫猫好幸福哦

lucky的袜子穿了好多小洞
当娘的也不给补一补
[em03]

训觉那part真搞野,系吾系打交打下打下训着左啊………………  [em16][em44]