熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

[已领养] (全部收养晒~锁贴)★★~~三只靓靓猫猫蓄势待养~~(又增加左4只啦)★★

关闭 [复制链接]

<p>又系何小姐楼下噶流浪猫猫啊~~~~大家快黎睇睇啦~~~</p>
<p>今次有两位可爱噶小妹妹,同一位活泼好动噶小男孩~~</p>
<p>哎~~又多左四位小男孩啦~~全部都唔超过1个半月大~`~~</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>~~~~~~~~~~~爸爸妈妈~~~<strong>come on</strong>~~~~~~~~~~~~</p>
<p>如果比拒地噶可爱打动,就联络何小姐啦~~电话:13538927554</p>
<p>或者直接去德政路顽皮宠物医院直接睇猫仔,但系记得领取左后要留低联络方式~~~</p>
<p>方便我地跟踪猫仔状况~!!!!</p>
<p><strong>&nbsp;<font color="#008000" size="5">嗲嗲小猫,极度中意粘人啊~~又懒,行几步就训系度啦。。。。</font></strong></p>
<p></p>
<p><strong><font color="#008000" size="5">点解越睇越觉得似变形金刚入面噶“大黄峰”噶。。。呵呵</font></strong><br/></p>
<p><font color="#008000"><strong><font size="5">其实我都好温柔噶~~只不过眼神有DD严厉之嘛。。。。。。。</font></strong><br/></font></p>
<p><strong><font color="#ff6600" size="5">■■■■新增噶4只可爱小猫:</font></strong></p>
<p><font color="#008000" size="5"><strong>我觉得呢只猫猫好可爱,而且非常乖巧~好希望可以稳到好爸妈!!</strong></font></p>
<p></p>
<p><br/><strong><font color="#008000" size="5">双胞胎特别活泼,而且好奇心好强,坐不定~</font></strong></p>
<p><br/></p>
<p><br/><strong><font color="#008000" size="5">希望小老鼠快D有人收养,因为实在太细了,所以身子特别瘦弱,连走路都好似企唔稳甘</font></strong></p><br/>

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

<p>顶起~~~猫猫努力加油!!!!!!!!!!!!!!</p>

<p>猫猫又多左啦~~~~~~~~今日去到,又多左4只.........</p>
<p>过两日摆D相上黎~~~~~~~~~</p>
熙熙森林·广州猫 该用户已被删除
    奋斗

<p>楼主,这是哪的猫?真不少呢,如果可以,参加TNR绝育计划,把流浪猫都带去做绝育吧。</p>
    <p>如有需要,请联系我。(论坛短信)</p>

<p>文德路何小姐楼下噶流浪猫猫,已经绝育左一部份母猫噶了~不过不断有新增同弃猫~呢D猫仔都系D无良主人遗弃出黎噶~</p>

<p>以前在家里一直有养猫,跟它们感情也很好~好想养猫~可是租的地方没有封阳台~</p>

与4楼同感啊 所以现在在楼下捡到猫猫了,也在困惑着呢, 没有封阳台的环境,能给它带来幸福的一生么?

<p>如果无封阳台,又真系唔系甘好噶~~~</p>
    <p>楼上两位,如果你地识人想收养,都可以去睇下猫猫~</p>

[em50]