熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科
楼主: kidcat

宝宝的故事---给有缘人

早晨阿!!

唔觉意就跳上阳台反...

哇,靓女,一起玩阿...

正阿!!

采取激烈攻势..
[em09]

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

米过来阿!!

仲来?#$*&*%^

走咗了...咳....

阿妈,条女反口,受沟阿!!!

本帖子中包含更多资源

x

王子是如此睡觉的~~~

王子是如此如厕的...在哈比国可是不能公布的哦...shhh....[em33]

"喂,屙完啦,扪屎!!!"
.......

哇,又有"正菜"....

本帖子中包含更多资源

x

地球人为咗报复我要佢扪屎,于是折磨我!!我要投诉!!!

走唔到啊...放过我啦...

本帖子中包含更多资源

x

挑,折磨我...我依然係咁靓仔(帅呆了~~)!!

证据啊!!!{鬼叫你老母唔做嘢~~~}剪指甲,阿宝会ha嘎...证明之前冇剪过~~~

..........诉!!!

本帖子中包含更多资源

x

阿宝性情好暴烈哦~~~~[em03]

哗~~~睇少一阵,臭多就破坏宝宝的形象了!!![em05]
我要澄清:宝宝在家有不定时剪指甲和每周掏一次耳,当然,每次都要LG帮手[em07]

噫~~~为啥又用回我的自制厕所?[em01]
多只猫家有0甘多靓女,又有金银珠宝带,宝宝肯定乐不思蜀咯,既然如此,我就不接宝宝回我家了,多只猫有本事就来打我吖笨。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。逃啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[em03][em02][em27]

以下是引用[I]kidcat[/I]在2006-1-15 23:20:38的发言:[BR]噫~~~为啥又用回我的自制厕所?[em01]
多只猫家有0甘多靓女,又有金银珠宝带,宝宝肯定乐不思蜀咯,既然如此,我就不接宝宝回我家了,多只猫有本事就来打我吖笨。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。逃啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[em03][em02][em27]

你个厕所高D,刨得冇咁犀利...米搞到个窝都系沙...
个锁系过客嘅标志...今日入房玩,条友仔氹得我老母几黑皮喔...好痴人啵...不过你真系要尝试俾钙片佢试试了...真系行唔稳咁...
废话少讲,几时返去哈比国?!

以下是引用[I]doria[/I]在2006-1-16 4:22:29的发言:[BR]]
你个厕所高D,刨得冇咁犀利...米搞到个窝都系沙...
个锁系过客嘅标志...今日入房玩,条友仔氹得我老母几黑皮喔...好痴人啵...不过你真系要尝试俾钙片佢试试了...真系行唔稳咁...
废话少讲,几时返去哈比国?!

晕左~~~给个钙片的名字比我,我去买。
我今晚过来,你在家不?如何安排?