熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

[已领养] 四只靓靓小黄毛BB等紧你啊!

关闭 [复制链接]

<p><font face="Verdana">四只好可爱既小黄猫等紧大家既领养啦!<br/>三月既某天,猫妈妈起天河南既一间水果铺生左依四只可爱既小猫仔,但系过左无两日猫妈妈就失踪了,失踪前有阿姨见到佢精神有D呆滞喂左D猫粮比佢食之后佢就走左,我念唔会有边个妈妈会想丢低</font></p>
<p><font face="Verdana">自己既仔仔女女,估计佢可能系食了些不干净的东西而知道自己就快唔得所以躲了起来或者已经离世了,而依间贱格水果铺既老细竟然就把依四只可怜既小家伙丢了出街,由得他们自生自灭...<br/>好在我既好友天河南某花店老细见到啧,D猫BB当时出生先无几天仲要饮奶噶,猫妈妈唔见左,于是佢就将依几只猫BB带左翻屋企,喂奶粉比佢地饮。<br/>而家D猫猫已经满月了,身体健康,我既老友家里已经有两只猫猫了,而家都暂代猫妈妈,佢花店仲养了四只猫咪,其中一只已经怀孕估计过多个月就生得啦!为左D猫BB可以得到更多既爱,为左佢地可</font></p>
<p><font face="Verdana">以有健康既生活,为左比佢地一个完整既家,为左比你既生活添上更多既色彩,为左比自己一个更加努力赚钱既理由,为左更加了解爱和被爱,为左一切既一切,希望有心有能力既朋友可以领养佢地。<br/>最好可以两只猫咪一起领养啦,等佢地可以一pair pair感生活起一起,佢地四个都系妹妹黎噶,一定会比你带黎无限既欢乐!<br/>联系人:钟小姐 TEl 13316012113&nbsp; QQ 17195147&nbsp;&nbsp; </font></p>
<p><font face="Verdana">欢迎转帖,多谢晒!</font></p><br/><br/><br/>

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

<br/><br/><br/><br/><br/>

本帖子中包含更多资源

x

<p><br/></p>
<p>希望大家有力出力,有心可以帮忙转帖或群发一下,希望可以尽快稳到合适既领养家庭!</p>

本帖子中包含更多资源

x

<p>well,甘可怜啊....</p>

睇相睇相!

<p>顶啊!</p>
我屋企只猫叫傻猪 该用户已被删除

我领养一只,计划养猫的了,就是想养小猫,男朋友中意黄便便,如果合适的话,我们这个周末就可以过去拿了。[em63]我QQ529528860

还有,我在佛山这边的屋主也在找猫,如果可以的话,看能不能给他带一只,都是我负责照顾的了。

谢谢支持!!!!

猫儿们很好 谢谢美林姨婆同林杰UNCLE支持。