熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

[已领养] [原创]急急急急

关闭 [复制链接]

<p>熙熙终于开返啦,心急死我啦。</p>
<p>小女子7月9号喺路边树下救咗两只小生命,仲未开眼嘅<span class="t_tag" onclick="tagshow(event)" href="tag.php?name=%BF%C9%B0%AE">可爱</span>三色小MM,请问边位爸爸妈妈屋企有猫妈妈可以帮忙喂养或边位好心嘅爸爸妈妈可以领佢哋!因为小女子屋企已经有两只霸道MM,对小MM好唔友善,而且小女子每天都要返工返学,冇时间照顾仲需要喂奶嘅小MM,所以请各位好心嘅爸爸妈妈支持一下,我真係冇照顾咁细嘅MM嘅经验,我怕好心做坏事,请大家快快快快快支持一下吧!谢谢!</p>
<p>到今日小MM仲係小女子照顾归,一日只有两餐食,每日早上我出门口开一次奶粉喂,晚下返到屋企开一次奶粉喂,好在小MM到依家仲算健康,开咗眼,开始爬上爬落,应该再过两到三个星期佢哋就可以开始食猫糧啦,请好心嘅爸爸妈妈尽快联系我,如果可以多D时间照顾佢哋,佢哋可以更加肥,小MM已经亭亭玉立,靓晒架啦。</p>
<p>因为小女子唔係好识放相片上嚟,大家可以去我嘅QQ空间睇佢哋,我都会努力学习点样将佢哋嘅相片放上嚟嘅。</p>
<p>多谢大家!!!<br/>可以直接打我手机13711182323或QQ81899604联系。<!--可能有横线问题 -->
<script type="text/javascript" src="tag.php?action=relatetag&amp;rtid=82469"></script>
</p>

找爸爸妈妈

<p>一只小MM已经成功找到新妈妈了,还有一只小MM等着你们成为它的新爸爸妈妈,它现在已经出了牙牙,而且也走得很快~~有兴趣的尽快按原文联系方式联系我~~~</p>
<p>&nbsp;</p><br/>

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

<p>领养它的主人是否懂得喂养这么小的奶猫呢?</p>
<p>如果纯粹只是觉得可爱,但是完全没有经验的人领养了它,我相信它可以存活的几率和放在路边没人管差不多。祝福猫猫。</p>

小MM相片

<br/><br/><br/><br/><br/>

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
    开心

<p>几时先再冇流浪猫狗呢可以?</p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>希望可以快D搵到好人家啦~~</p>

快D来领养小MM啦~~~

<font face="Verdana">快D来领养小MM啦~~~</font><font face="Verdana">快D来领养小MM啦~~~<font face="Verdana">快D来领养小MM啦~~~</font><font face="Verdana">快D来领养小MM啦~~~</font></font>

<p>小MM揾到新爸爸妈妈啦!</p>

那么小的小猫就领养了?领养人能养活它么?最好是等小猫能独立吃东西比较好呢