熙熙森林·广州猫

YY 宠物医院
赛诺 动物医院
致远 动物医院
方舟 动物医院
百思 动物医院
瑞鹏 动物医院
严国平 猫专科

[意见] 请:闻猫管理员再次解释一下我的疑惑,谢谢!

关闭 [复制链接]

http://www.gzcat.org/bbs/viewthread.php?tid=69654&extra=page%3D1呢个帖

我从开始到现在,都吾系怀着敌意而来的,
你非要甘谂,无非都系心里面吾敢面对我的问题,将个d集体离任的前任版主的思维模式投射系我身上,认为我就系搞事。。。
甘无问题,我接受!
好奇的是你地面对质疑声每次都系采取呢种方式去选择逃避
先知己然后才能去知彼!
    无聊

不要为这些问题讨论吧
    大家都是为猫猫 为论坛 可必呢
    开心

無為咗啖氣爭吵不休lar```
    开心

既然大家相识,以前又共事过,又同是爱猫之人,不如好好谈谈,不要让误会加深了。
    开心

是呀,如真是为猫猫好,何必如此不休呐。
    为人成事要有大气量哦。
    只是吵吵的弄个不休,永远也分不清错对喽。
    只是希望的大家把精力都用在猫猫身上,就是最大的正确,最大的胸怀呀

你呢个咸湿普洱就是原来果个叫milan(糜烂)的咸猪手前任版主是吗(咸猪手事件被踢出局)?做乜啊,咸猪手事件被曝光后唔敢再用以前个名了?你仲可以厚颜无耻留在熙熙的?你个名臭晒了,以后看怕都稳唔到食了,熙熙聚会都无人敢叫你个咸猪手去了,面是人地俾的,架就是自己丢的!

唉…………掂解D人!人地之前俾面唔踢爆伱仲喺度得彻,非要人地全世界知道伱喺咸猪手先得。
    掂解有D嘢伱敢做唔敢认錒!我知道好多时一个讲唔喺、两个讲唔喺、咁六七个人讲都唔喺?唔同个个都同伱有仇非要把咸猪手呢个头号俾伱……?掂解冇人讲呢个头号俾我錒?  
    做人唔够胆敢做敢认伱就得边个会中意你,可能喺呢D人口中会讲我行出街周街女都追我。其实实质上喺掂大家心知肚明
    好心伱抽水都睇时候睇地点喇,唔好吃果度OU果度。人地唔话伱,伱觉唔觉得全世界都避开伱。
    我觉得一个唔够胆敢作敢为嘅人唔死都冇用,我可怜伱身边嘅朋友同同事,身边竟然有嘅贪生怕死嘅人!伱生喺呢个世界简直喺唔会有咩真心交往嘅朋友,可能有嘅就系同伱有同样“嗜好”嘅人!

记得我第一次见伱喺南海喔,一行几人喺南海里面行佐圈伱就话:“人地已经见到,快走!……”我知道有D时候有危机感喺好,但唔至于咁怕死哇!!!入得去伱都预佐有人发现!
    开心

其实已经解释得甘清楚了,都吴明白你点解仲问d甘白痴既问题......
    无言.....

伱只milan(糜烂)仲要上黎搞事,按我了解伱尼种人喺因为无地方发泄伱噶欲望就黎林子到处抽水又沟女,搞到个个女人都怕佐伱只”咸猪手“,宜家满足唔到自己就大闹论坛。我琳伱满足到生理噶欲望伱就唔会搞咁多无谓嘢噶喇。
    介绍伱去精神病院,已经托人帮伱留佐位,果度有三个小龙女,伱入去做打个洞同伱噶小龙女去练玉女心经喇,你做杨过米得咯,日日抽水都无人会闹伱。还有2个梅姐,伱做leslie扮胭脂扣都得,一次满足伱噶要求喇。

宝宝赠伱:睇黎翻印度*蕉伱都唔醒,伱都喺要翻苏格兰场打靶先得咯!

林子是靠着大家的呵护,不断成长着。这是许多流浪猫的希望。即使你已经离任了,也请你爱护林子。
    林子和Q群的版规,你也知道。你故意犯规,想必之前也料想到会有这样的处罚。作为版主的我们,对你进行处理,你也应该接受。如果你真的像你所说的那样,无任何“挑衅”之意,心无旁骛,又怎么会喋喋不休呢。
    米兰,为了这片净土,自重吧!